Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de dijk bij Goes

Toegevoegd: 19-12-2012, 15.02 uur - Update: 19-12-2012, 21.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk op de Kattendijksedijk tussen Goes en Kattendijke is woensdagmiddag een 6-jarig jongetje gewond geraakt. 


Rond 12.30 uur raakte een 28-jarige vrouw, afkomstig uit de gemeente Goes, de controle over haar auto kwijt en raakte van de weg. De auto kwam eerste op een fietspad terecht waarna het de dijk af rolde en ongeveer zeven meter lager tot stilstand kwam.  

Omdat niet duidelijk was of de inzittenden zelfstandig uit het voertuig konden komen is de brandweer opgeroepen. Samen met het ambulancepersoneel zijn de inzittenden opgevangen. In de auto zaten de 28-jarige bestuurster en twee jongens van 6 jaar. 

Eén van de jongens is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, hij liep mogelijk een botbreuk op. De vrouw is door het ambulancepersoneel ter plaatse aan een hoofdwond behandeld. De andere 6-jarige jongen bleef ongedeerd. 

Bergingsbedrijf de Moor uit Goes heeft de auto weggesleept. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klasgenootjes (20-12-2012 om 09:57)
Gelukkig geen hele ernstige afloop, maar de schrik is groot. Heftig om zo iets mee te maken denk ik. Sterkte om dit weer te verwerken..!! En hoop dat het goed herstellen mag.
Cookie-instellingen beheren