Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Kijkdagen woninginbraken op politiebureau Goes

Toegevoegd: 01-11-2003, 17.35 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Gisteren en vandaag heeft de Zeeuwse politie twee kijkdagen in het bureau in Goes gehouden voor slachtoffers van woninginbraken in Zeeland. Na de aanhouding van een 25-jarige inwoner van Terneuzen, vorige week, vond de politie een groot aantal goederen terug waaronder ruim 170 sieraden.


De man heeft inmiddels 65 inbraken bekend en de benadeelden werden door de politie uitgenodigd om te kijken of hun eigendommen daarbij waren. In totaal nodigde de politie 167 slachtoffers uit waaronder ook slachtoffers van woninginbraken die pasten binnen de werkwijze van de dader maar die de man (nog) niet heeft bekend.

Zo’n 130 personen zijn op de kijkdagen geweest, daarvan hebben 37 personen hun spullen definitief terug. Tijdens de kijkdagen vonden benadeelden ook goederen terug van inbraken welke de aangehouden man nog niet heeft bekend.

Veel mensen vonden, met name bij de sieraden, vaak hun eigendommen terug die grote emotionele waarde voor hen hadden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren