Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 19-12-2012, 20.52 uur
Het eenzijdige ongeluk in Nieuwdorp.
Het eenzijdige ongeluk in Nieuwdorp.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - De hulpdiensten zijn woensdagavond massaal uitgerukt voor een melding van een ongeval in Nieuwdorp. 


Rond 19.30 uur raakte een vrouw met haar auto van de weg op de kruising van de Kasteelweg met de Stoofweg. De auto kwam in een sloot tot stilstand. Voor het ongeval werden meerdere ambulances en twee brandweervoertuigen opgeroepen.  

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat de vrouw zelfstandig uit de auto was gekomen. Voor de zekerheid is zij onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (20-12-2012 om 09:52)
@vlissinger. Bij de brandweer zijn meest vrijwilligers,die betaald krijgen per oproep. Dus uitrukken is Kassa !!!
Joyce (20-12-2012 om 09:28)
@ Vlissinger natuurlijk wordt er regelmatig groots ingezet en dat achteraf blijkt dat niet alles nodig was. Maar als er wel iets ernstigs aan de hand is telt elke minuut en dan kan te kleinschalige hulp de dood van iemand betekenen. Dan kan je toch niet eerst gaan kijken dan is het al te laat.
Remco (20-12-2012 om 08:40)
Tja, slimpie. Als iemand eerst gaat kijken, en dan een ambulance nog moet gaan bellen en moet wachten tot die komt bij een ernstig ongeval dan zijn die extra minuten het verschil tussen leven en dood.
Rvhe (20-12-2012 om 08:02)
Denk even na voor je reageert.
Petra (20-12-2012 om 06:49)
Ja das een goeie Vlissinger, gewoon eerst iemand langssturen, 'klopt er zijn zwaargewonden, ja laat dan de rest maar komen, oeioei, nu is het niet meer nodig.....
Zeeuw (19-12-2012 om 23:12)
Ja en als dan blijkt dat de persoon ernstig gewond is dan komt verdere hulp mischien te laat.prima werk van de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren