Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto in de sloot bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 19-12-2012, 20.52 uur
Het eenzijdige ongeluk in Nieuwdorp.
Het eenzijdige ongeluk in Nieuwdorp.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - De hulpdiensten zijn woensdagavond massaal uitgerukt voor een melding van een ongeval in Nieuwdorp. 


Rond 19.30 uur raakte een vrouw met haar auto van de weg op de kruising van de Kasteelweg met de Stoofweg. De auto kwam in een sloot tot stilstand. Voor het ongeval werden meerdere ambulances en twee brandweervoertuigen opgeroepen.  

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat de vrouw zelfstandig uit de auto was gekomen. Voor de zekerheid is zij onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuchtere Zeeuw (21-12-2012 om 10:14)
Als bestuurders gewoon de fles kunnen laten staan is dit hele circus sowieso niet nodig en dat scheelt de belastingbetaler weer een hoop geld.
Brandweerman (21-12-2012 om 10:10)
@Medebetaler (19-12-2012 om 22:57 uur) U heeft blijkbaar geen kennis van zaken en slaat de plank dan ook finaal mis!
JaJa (21-12-2012 om 08:19)
Je kunt er lang en breed over praten feit is dat de hulpverlening in t holst van de nacht héél anders wordt aangepakt. Dat zou dan toch niet moeten kunnen in deze 24hrs afbraak-economie. Hoe zou dit nou toch komen?
Zeeuwse (20-12-2012 om 13:16)
Wat kunnen sommigen toch zeuren zeg over de opkomst van (teveel)hulpverlening,of de kosten hiervan. Wees verdikke gewoon blij dat dit alles nog mogelijk is in deze tijd!!!!! Sterkte voor de betrokkene, hopelijk snel over de schrik heen!!
Borrel (20-12-2012 om 11:53)
Tsja zoiets kan je ondertussen verwachten als je alcohol drinkt en dan achter het stuur kruipt. Stond er namelijk zelf bij. Hoop dat dit een goede les is. Wat als zo iemand je dood rijd? Bizar toch!? Rijbewijs kwijt en nooit meer terug. Je weet dat het niet mag en levensgevaarlijk is. Opgelost!
Zeeuw (20-12-2012 om 11:00)
Hey oliebol, wees toch blij dat er nog steeds mensen klaarstaan om anderen te helpen! Misschien kunt u de volgende keer even gaan kijken en doorgeven water precies gebeurt is!
Cookie-instellingen beheren