Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Vrouw neergeschoten in Vlissingen

Toegevoegd: 20-12-2012, 02.01 uur - Update: 20-12-2012, 11.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de straat Bossenburg in Vlissingen is woensdagavond een 54-jarige vrouw, afkomstig uit Vlissingen, op straat neergeschoten. Volgens de politie is zij ernstig gewond geraakt.  

Rond 23.30 uur vond de schietpartij plaats nadat er in een woning ruzie was geweest tussen vermoedelijk een man en een vrouw. Vanaf de Blikkenburg liep de vrouw de Bossenburg op waarna zij hier op straat werd neergeschoten door een 63-jarige man uit Servië. De vrouw is meerdere malen beschoten en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.  


De vermoedelijke dader van de schietpartij meldde zich vrij kort na het gebeuren op het politiebureau in Middelburg en is inmiddels voorgeleid. De politie heeft het wapen in beslag genomen. De technische recherche van de politie heeft sporenonderzoek gedaan. De omgeving was hiervoor afgezet met linten.  

Volgens de politie lag de oorzaak van de schietpartij in de relatiesfeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zuster (22-12-2012 om 20:40)
Na deze mevrouw vandaag ontmoet te hebben, dit nieuwsbericht opgezocht. Het schokte ons om te zien hoe zo'n vriendelijke vrouw zo mishandeld is door haar vermoedelijke levenspartner. Mevrouw; veel beterschap, ik hoop dat U veilig bent en de dader lang mag zitten voor wat hij U aangedaan heeft.
Stefan (21-12-2012 om 13:11)
Weer bossenburg... nu om de hoek bij ons!!! Wanneer gaan ze er nu eens wat aan doen? Het houdt maar niet op...
Division (21-12-2012 om 11:24)
[email protected] snapt het. Alle mensen die zich soort van niet veilig voelen zijn niets gewend. Het is idd niet normaal, maar ga eens de randstad in. Gebeurt dit dagelijks. Te ver van me bed show.. komt nu zeker te dichtbij..
Samantha de bruijne (21-12-2012 om 10:45)
Achja kan er wel weer gezegd worden, vlissingen is onveilig maar waar is het nou wel veilig? Helaas gebeuren deze dingen overal. Als iedereen nou is begint zijn eigen leven te leiden en niet dat van een ander dan zal alles wel loslopen. En dit soort dingen houd je toch, hoe erg het ook is!
Erik (21-12-2012 om 07:04)
Vervolg vorig bericht: mensen die toch de "beschuldigende vinger"naar gemeente of andere instanties blijven uitsteken, wees reeël en kom dan ook met een GOEDE oplossing. Maar daar horen we jullie niet over, omdat..... er geen oplossing is. neergeschoten mevrouw, ik hoop dat je er weer bovenop komt.
Erik (21-12-2012 om 07:01)
Voor de vrouw en naasten, heel veel sterkte. Iets anders: ik wordt zoetjesaan "moe"van al die opmerkingen zoals gemeente, doe er iets aan, open je ogen" enzovoort. Alsof de gemeente dit kan voorkomen ? Dit komt overal in de wereld voor en is, hoe triest ook, niet te voorkomen. wordt vervolgd.
Cookie-instellingen beheren