Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 379 km

Diesel gestolen uit vrachtwagens

Toegevoegd: 21-12-2012, 01.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tussen woensdag 16.30 uur en donderdag 10.00 uur is brandstof weggenomen uit vrachtwagens in Kapelle en Brouwershaven. 


Uit een geparkeerde vrachtwagen in Spuiwekken in Brouwershaven is 200 liter dieselbrandstof gestolen. 

Op de Nijverheidsweg in Kapelle is 310 liter diesel gestolen uit een geparkeerde vrachtwagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John S (21-12-2012 om 19:15)
Nog meer Accijnzen op diesel doen , dan word het nog veel erger ! Plus wat er gemorst word , met diesel jatten . Ja hoor goed voor het milieu ! Denk toch eens na in Den Haag , de zakken vuller's . ze zullen eens een 10 Cent minder moeten verdienen . Het is al 15 Jaar een zooitje in Den Haag met die Kabinetten . Alleen maar . ouwehoeren , duur vreten , bij vergaderingen . Ze bakken er niks van , eerst maar eens goed bezuinigen op dat soort lui , het nieuwe Kabinet bakt er ook niks van !!!
Jan (21-12-2012 om 08:56)
Wel daar zijn de heren wel ff mee bezig geweest zou je denken althans met zulke hoeveelheden ik snap het niet dat niemand nooit iets ziet of hoort volgens mijn zien de zeeuwen meer dat ze zeggen Want als ik op mijn sokken weggaat bijv horen ze mijn ,en op mijn klompen niets vreemd genoeg
Cookie-instellingen beheren