Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Fietser aangereden op rotonde

Toegevoegd: 21-12-2012, 13.39 uur
Het ongeval op de rotonde in Goes.
Het ongeval op de rotonde in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval op een rotonde in Goes is donderdagavond een fietser gewond geraakt. 


Het voorval vond even na 18.00 uur plaats op de rotonde van de Buys Ballotstraat met de 's-Gravenpolderseweg. Twee politievoertuigen en een ambulance zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen.  

Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de verwondingen is niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rot onde (22-12-2012 om 12:29)
Dat is volgens mij al de zoveelste keer daar ? echt een gevaarlijke plek voor fietsers. auto's rijden daar ook veel te hard en de gemeente zou daar toch echt wat aan moeten doen. en wat kost nu zo een 30km verkeersbord ?
Whitefangh (21-12-2012 om 22:55)
Het verbaast me niks; die rotondes zijn LEVENSGEVAARLIJK voor fietsers; zeker als ze niet met arm-beweging zéér duidelijk aangeven waar ze heen willen! Maar dan nog !
Mevr. Bos (21-12-2012 om 21:39)
Het is ook wel een hele gevaarlijke ROTonde voor fietsers. Volgens de wet hebben fietsers voorrang, maar als er een onbekende automobilist de ROTonde op komt heb je het flink aan je rekker. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren