Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in Axel en Terneuzen

Toegevoegd: 21-12-2012, 17.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In woningen in Terneuzen en Axel is donderdag ingebroken. Uit de woningen zijn onder andere sieraden en computerapparatuur gestolen. 


Tussen donderdagochtend 07.20 uur en donderdagmiddag 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan Grevelingen in Terneuzen. Uit de woning is computerapparatuur weggenomen. Om binnen te komen is een raam geforceerd. 

Donderdag werd in drie woningen in Axel ingebroken. Tussen 15.30 uur en 17.50 uur in een woning aan de Kanaalkade in Axel. Uit de woning zijn sieraden weggenomen. Er is een raam geforceerd. Tussen 16.30 uur en 19.30 uur in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Axel. Uit deze woning zijn geld, computerapparatuur en sieraden weggenomen. Er is geen braakschade.

Tot slot werd tussen 09.00 en 21.30 uur een woning in de Oranjestraat het doelwit. Er werd een slot geforceerd en uit de woning werd een laptop meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren