Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 100 km

Felle brand bij school Middelburg

Toegevoegd: 22-12-2012, 01.48 uur - Update: 22-12-2012, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een brand bij een school aan de Elzenlaan in Middelburg.  


Rond 00.15 uur werd de brand ontdekt in het dak van vrijstaande kantoorunits van een aannemer die op het terrein van de school stonden. Er was niemand aanwezig in het pand en er was geen gevaar voor de omgeving. De brandweer was met twee blusvoertuigen aanwezig.

Rond 01.15 uur werd het sein brand meester gegeven. Over de schade en oorzaak van de brand is nog niks bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand die waarschijnlijk is ontstaan door een explosie in één van de vertrekken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik Melse (22-12-2012 om 09:56)
Jammer! Ik had nog 200 € in m'n kluis liggen!
Pouw (22-12-2012 om 09:10)
Wel heel toevallig dat op beide locaties van het CSW brand is geweest vannacht. Maar hopen dat de schade meevalt. Als de kluisjes bij CSW van de Perre weg zijn dan heeft mijn dochter een paar boeken minder. Gelukkig waren de scholen gesloten.
Cookie-instellingen beheren