Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto te water bij Sas van Gent

Toegevoegd: 23-12-2012, 18.44 uur
Het ongeval net over de grens bij Sas van Gent.
Het ongeval net over de grens bij Sas van Gent.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De hulpdiensten zijn zondagmiddag opgeroepen voor een ongeval waarbij een auto te water zou zijn geraakt. Het ongeval vond net over de grens plaats bij Sas van Gent. 


Rond 15.45 uur werden de Zeeuwse en Belgische hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval op de Poeldijk. De Belgische brandweer rukte met diverse voertuigen en duikers uit. Ook de Zeeuwse brandweer is uitgerukt met diverse voertuigen en brandweerduikers. 

Na aankomst van de Belgische hulpdiensten bleek dat er niemand meer in de auto zat. De bestuurder had zich inmiddels bij de politie gemeld en raakte, voor zover bekend, niet gewond. De Zeeuwse brandweer is dan ook niet meer ingezet. 

De Belgische brandweer heeft de auto zelf uit het water getakeld en op de kant gezet. De Belgische politie heeft het ongeval verder onderzocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-12-2012 om 16:32)
@dedirectie deze is inderdaad totall loss maar het gaat toch echt om een volvo ipv mercedes zoals u beweert, waren dit soort auto's maar zoveel geld waard als oud ijzer uit ervaring weet ik dat dat niet zo is als schroot doet zo'n auto meschien 200euro maar dan moet de motor nog draaien
Dedirectie (25-12-2012 om 14:35)
@Fred, Maakt niks meer uit, dompel een auto onder water en hij is total loss. zoals ik het kan zien is het een C klasse uit de jaren 90 dus waarde is 500 euries. voor oude ijzer
Fred (24-12-2012 om 21:10)
Blij dat het mijn auto niet is! op een paar houten balken,kom op zeg. Waar was de berger?
JaJa (24-12-2012 om 08:58)
Wanneer las k eerder zoiets? Oh ja, afgelopen week.. Toch erg zuur voor de nabestaanden van de man die laatst n hele week met auto en al in de bosjes lag.
De Canadees (23-12-2012 om 19:25)
Ik vraag mij af hoe het mogelijk is dat men daar in de sloot rijd. Als me daar e normale snelheid als maximum houd , dan is dat niet mogelijk. Maar ja , Haaast is tegenwoordig het motto. Nu zal de automobilist wel later op zijn bestemming zijn geweest .
Ex-sasse (23-12-2012 om 19:01)
't is weer even geleden dat daar wat ernstigs is gebeurd, gelukkig nu alleen blikschade en een auto vol water, te hard door de bocht gegaan zeker, goed dat die dikke bomen er nu niet meer staan, anders had het wel eens anders kunnen lopen dan een nat pak. rara
Cookie-instellingen beheren