Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling na botsing tegen boom

Toegevoegd: 24-12-2012, 03.49 uur - Update: 25-12-2012, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWVLIET - Bij een ongeluk in Nieuwvliet is in de nacht van zondag op maandag een 33-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt. 


Het eenzijdige ongeval vond rond 01.00 uur plaats op de Krabbedijk. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Voor het ongeval is de brandweer ter plaatse gekomen om het slachtoffer te bevrijden. Na ongeveer anderhalf uur is het slachtoffer uit de auto gehaald en met spoed naar het ziekenhuis in Brugge gebracht.  

De man liep letsel op aan zijn gezicht en schouder. De politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-12-2012 om 16:38)
Hopelijk vallen de verwondingen mee, zo te zien heeft de auto met het bestuurders portier de boom geramd, in een deur zitten beina geen goede dwarsbalken of kreukelzone en bij een golfje 3 geen airbags dus komt de klap harder aan als bv de voorkant iets raakt.
Cookie-instellingen beheren