Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote woningbrand in Schuddebeurs

Toegevoegd: 25-12-2012, 23.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHUDDEBEURS - Bij een grote brand aan de Donkereweg in Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland is dinsdag grote schade ontstaan aan een huis.  

De brand ontstond rond 21.45 uur op de zolder van de woning en greep snel om zich heen. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Ruim een uur later was de brand onder controle. De bewoners zijn ongedeerd.  


Het vuur werd bestreden door twee brandweereenheden uit Zierikzee en een uit Drieschor. Er moesten extra persluchtflessen worden aangevoerd. Eén van de bewoners heeft de brand zelf gemeld. Daarbij is geen oorzaak genoemd. 

De brandweer heeft mogelijk een kleine hoeveelheid asbest aangetroffen. Die is niet buiten de woning terechtgekomen. De bovenverdieping van de woning is volledig uitgebrand en het dak is deels ingestort. Overslag naar omliggende panden kon worden voorkomen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren