Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk verkeersongeluk Ritthem

Toegevoegd: 26-12-2012, 11.27 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem is vanochtend iemand om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk.


Door nog onbekende oorzaak botste rond 11.20 uur een voertuig tegen een pijler van het viaduct bij de Engelandweg. De brandweer rukte met drie voertuigen uit. Ook werden ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer was op slag dood. De hulpdiensten konden niets meer voor hem/haar doen.

Volgens de politie zal de weg worden afgesloten. De provincie is ingeschakeld om voor een omleiding te zorgen. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie zal ter plekke onderzoek gaan doen.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland (26-12-2012 om 15:35)
Kennen jullie dat filmpje van Sire nog, dat we allemaal zo'n kort lontje hebben? Lees die reacties is terug. De persoon die een ander wilt corrigeren denk het alleenrecht te hebben om opgefokt te mogen zijn omdat de ander in zijns ogen fout zat. Lekker haten vanaf je computertje, veilig thuis. Sneu.
Samantha (26-12-2012 om 15:30)
Vreselijk! Heel veel sterkte voor de nabestaanden!!!!!! Wat een rampzalige kerst moet dit zijn!
Ger (26-12-2012 om 14:50)
Voor de nabestaande en hulpverleners sterkte
Randy (26-12-2012 om 14:43)
Sluit me bij Adam aan. Sterkte aan nabestaanden
Rene (26-12-2012 om 14:34)
Volgens mij zou het een goed zijn dat bij berichten waar gewonden of doden zijn te betreuren GEEN reacties te plaatsen zijn. Er wordt bij dit soort zaken veel op de reacties gelet zonder de gevolgen in te zien. Ook voor de nabestaanden is het niet leuk de reacties te lezen zo lijkt me Fijne kerst.
SlowRider (26-12-2012 om 14:31)
Dat lijkt wel door onwel worden of met opzet daar precies tussendoor rijden zoals ik zie op de laatste foto. Vind het erg genoeg voor alle hulpverleners en famillie zo op 2e kerstdag. Sterkte voor allemaal !!!
Cookie-instellingen beheren