Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk verkeersongeluk Ritthem

Toegevoegd: 26-12-2012, 11.27 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem is vanochtend iemand om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk.


Door nog onbekende oorzaak botste rond 11.20 uur een voertuig tegen een pijler van het viaduct bij de Engelandweg. De brandweer rukte met drie voertuigen uit. Ook werden ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer was op slag dood. De hulpdiensten konden niets meer voor hem/haar doen.

Volgens de politie zal de weg worden afgesloten. De provincie is ingeschakeld om voor een omleiding te zorgen. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie zal ter plekke onderzoek gaan doen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Muus (26-12-2012 om 14:23)
Sorry hoor waar zijn we mee bezig. Wat een onzin frankie je hebhet goed geformuleerd hoor een gezegende kerst is het niet voor de nabestaande. Erg genoeg wat de reden ook mag zijn. Sterkte aan alle familie en vrienden en kennissen op zo een tragische 2e kerstdag sterkte
Kang'ah Leijah (26-12-2012 om 14:07)
Verschrikkelijk. Frankie bedoelde het duidelijk niet disrespectvol
Harm (26-12-2012 om 13:57)
Laat ik het nog iets scherper stellen dan Frankie. Het zou me niet verwonderen dat dit geen ongeval was, Het is heel triest Sterkte voor de na bestaanden en voor de hulpverleners. want ook zij zullen een aantal jaar met kerst dit soort dingen blijven herinneren Harm
Souburgse (26-12-2012 om 13:54)
Wat kunnen de mensen toch een comentaar leveren... Denk eens na er is een Familie een dierbare kwijt.... veel sterkte met dit verlies...
Fransje (26-12-2012 om 13:42)
Wat vallen jullie over Frankie heen? Hij zegt toch duidelijk " wat de oorzaak ook is" hij had de voorbeelden misschien beter weg kunnen laten. Lelijk bedoeld was het zo te zien niet. Niet meteen zo op de kast vliegen! Het is Kerst en een bijzonder tragisch ongeluk.
Adam (26-12-2012 om 13:40)
Wat maakt de oorzaak uit..de laatste foto is een keurig recht spoor richting dood...bewust of onbewust gebeurd door welke oorzaak ook: tis triest..sterkte aan nabestaanden..
Cookie-instellingen beheren