Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Schade bij woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 27-12-2012, 05.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een woning aan de Han Diekmannlaan in Vlissingen heeft vannacht schade opgelopen nadat brand was uitgebroken.


De brand ontstond volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland rond 04.25 uur op de begande grond van een geschakelde woning. Aanvankelijk werden twee ambulances opgeroepen, maar de bewoners waren binnen korte tijd in veiligheid en raakten niet gewond.

Rond 04.45 uur kon het sein brand meester worden gegeven. De brand bleef beperkt qua omvang en de opgeroepen tweede bluswagen en hoogwerker konden dan ook vrij snel al weer inrukken.

Een medewerker van de Stichting Salvage komt ter plekke om te helpen bij het afhandelen van de schade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren