Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Grote vuurwerkvondst Hansweert

Toegevoegd: 29-12-2012, 11.45 uur
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - De politie heeft vrijdagmiddag in Hansweert in totaal ruim 400 kilo vuurwerk aangetroffen. Dat is zaterdagochtend bekend gemaakt.


Volgens de politie lag het illegale vuurwerk in een woning en een schuur aan de Maasstraat. Het vuurwerk en ander vuurwerkgerelateerd materiaal zoals ontstekers zijn in beslag genomen.

Een 27-jarige man uit de gemeente Reimerswaal is in verband met deze zaak aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guus (31-12-2012 om 12:22)
@ Tonnie "wiet is veel erger dan een stapel explosieven waar men maar wat mee aanrommelt" -> wat denk je zelf...??? En waarom hebben mensen zo'n zwart beeld over wiet.
GTI (31-12-2012 om 11:19)
Het is idd wel raar ja, heb je een beetje wiet thuis liggen, wordt je je huis uitgetrapt en kan je min 5jaar niets meer huren.. wordt je gepakt met een kot vol vuurwerk, kom je der waarschijnlijk wel vanaf met een taakstrafje. Beetje krom is het wel...
Tonnie (30-12-2012 om 15:16)
@ rien, nee, wiet is veel erger dan een stapel explosieven waar men maar wat mee aanrommelt, Enschede heeft duidelijk gemaakt wat de prioriteiten zijn van de locale overheden, explosieven dus niet maar wel de levensgevaarlijke wiet oma aanpakken als zware crimineel !
Kort lontje (29-12-2012 om 16:55)
Keihard aanpakken. het loopt de spuigaten uit en de regels zijn duidelijk,alleen de handhaving zou beter kunnen. dus stel een voorbeeld en geef met snelrecht deze figuur een aanklacht voor bezit verboden explosieven, zoals in terroristen met bommen dus.
Rien (29-12-2012 om 13:13)
Kunnen ze zo'n persoon dan ook niet uit zijn huis zetten, net als bij de personen die een wietplatage hebben. Dit is toch eigenlijk van het zelfde laken een pak. Denk maar eens aan de veiligheid van de buurt bewoners in zo'n situatie. Ik ben er voor, hup er uit met die gast.
Kor (29-12-2012 om 12:07)
Goede zaak. Mdden in een woonwijk. De gevolgen met zo'n 400 kg vuurwerk zijn desastreus. Oppakken en een grote geldboete. Alleen da helpt. Zitten niet.
Cookie-instellingen beheren