Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Man opnieuw dronken achter stuur

Toegevoegd: 30-12-2012, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 46-jarige automobilist uit Goes, wiens rijbewijs in de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingevorderd wegens het rijden onder invloed, ging afgelopen nacht wederom de fout in.

Agenten zagen de man dit keer rond 03.40 uur in zijn auto door Goes rijden en gaven hem een stopteken. Dit negeerde hij in eerste instantie, maar later zette zijn auto toch stil in de Westerstraat in Goes.


Uit ademanalyse bleek dat de Goesenaar, die beginnend bestuurder is, ruim 9 maal teveel had gedronken. Omdat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs is zijn auto in beslag genomen. Ook is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Zie ook:

Man (46) drinkt zes keer te veel (29-12-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos S. (30-12-2012 om 17:57)
Beginnend bestuurder....juist. Was mooier geweest als er, zoals in dit geval, ook stoppend bestuurders waren.
Zeeuw (30-12-2012 om 16:01)
Blijkbaar maakt het hem niet uit,wel of geen rijbewijs, dus dan maar gewoon een aantal jaar laten brommen,voor hij iemand doodrijdt. Bah, wat een crimineel zeg! Gezien zn leeftijd zal het verstand ook nooit meer komen!!!!!!!
Erik (30-12-2012 om 15:36)
De middeleeuwse straffen weer invoeren voor deze E*K*L. Schandpaal neerzetten op de markt in Goes en daar een week in laten staan. Alles is dan toegestaan en dan na een week alsnog een nekschot geven. Hij zal je kind maar doodrijden met die bezopen kop...
Cookie-instellingen beheren