Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestig kilo illegaal vuurwerk in garage

Toegevoegd: 30-12-2012, 14.54 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagmiddag rond 15.00 uur is een 20-jarige man uit Goes aangehouden wegens het in bezit hebben van circa 60 kilo aan illegaal vuurwerk.


Kort voor de arrestatie kreeg de politie een melding dat er in een garagebox aan de Wilgenstraat in Goes illegaal vuurwerk zou liggen. Hierop is door agenten een kijkje genomen in de garage. Er is ruim 60 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

De huurder van de garage, de 20-jarige Goesenaar, is aangehouden. De man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (1-1-2013 om 13:48)
Illegaal vuurwerk is vaak zeer gevaarlijk ! Maar politie kan niet alles voorkomen mensen moeten zelf zo verstandig zijn het niet te kopen! Heb bij mij in de nacht prachtig sier-vuurwerk gezien en weing knallen gelukkig ,iedereen een mooi en vooral een wijs nieuwjaar gr P.
Ellis (31-12-2012 om 19:56)
Nou Marc, achter de gezellige kerstverlichting en oliebollen, dat is inderdaad netjes!! Als we allemaal normaal doen, hoeft de politie ook niet met jaarwisseling weg maar gezellig in huiselijke kring oud en nieuw vieren met en oliebol en misschien wel schitterende levende geraniums!
Tom (31-12-2012 om 19:44)
Ook ik ben jong geweest en ja met vuurwerk gespeeld maar wat er tegenwoordig wordt afgestoken is niet normaal meer. Grensoverschreidend knalvuurwerk en met sommige explosies wordt zelfs Assad in Syrie jaloers. Nee, dit kan echt niet meer....
T is wat (31-12-2012 om 16:45)
Tom, ik las vorige week nog in de krant dat de regels versoepeld waren... Ja, ik vond het ook zeer teleurstellend, maar het stond er echt... (Faam) Maar ik hoop het met jou... Goede jaarwisseling iedereen!
Marc (31-12-2012 om 16:35)
Aan de reakties van alle goody-two-shoes hier te lezen zijn er in Zeeland enorm veel brave burgers die nooit jong geweest zijn en altijd keurig netjes oudjaar gevierd hebben met een oliebol op de bank achter de geraniums...
Tom (31-12-2012 om 16:21)
Wat enorme idioot! Straffen die handel, slappe hap rechtspraak hier in Nederland. Wij zijn het enige land waar men idiote regels hanteert wat vuurwerk afsteken betreft door particulieren. Zelf vermoed ik dat het volgende keer met oud en nieuw anders gaat als het aan de regering ligt.
Cookie-instellingen beheren