Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar man met vuurwapen

Toegevoegd: 31-12-2012, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag in Vlissingen enige tijd gezocht naar een man die in het bezit zou zijn van een vuurwapen.


De man werd gezocht na een conflict in de relationele sfeer. Dat speelde zich af in de Singel, eveneens in Vlissingen. De politie kreeg de indruk dat de man zich vermoedelijk zou ophouden in de wijk Bossenburg. Zodoende zochten agenten in kogelwerende vesten de wijk af. Ook een politiehelikopter, die toevallig in de lucht was voor een overval buiten de provincie, deed mee aan de zoekactie.

Volgens de politie is de man uiteindelijk aangehouden. Hij had op dat moment geen vuurwapen in zijn bezit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (31-12-2012 om 16:42)
Jan is niks gewend? er gebeurd niks in Bossenburg, kinders onder de 18 die rondjes wandelen snachts. een wapen? lachertje. alsof iemand nu overdag met een wapen gaat zwaaien. valse melding, omdat mensen niks beters te doen hebben. @Marja, zo werkt het niet. zo zou je iedereen kunnen laten oppakken.
Jan (31-12-2012 om 16:17)
Zou Bossenburg dan toch een mini Amsterdam-West worden? er gebeurt daar zoveel en niet alles komt in de krant.
Marja (31-12-2012 om 15:33)
Dat wapen zal hij wel ergens verstopt hebben voor de volgnde keer of later op de dag misschien verstandig om dit individu op te sluiten?en te verhoren tot hij zegt waar het wapen nu ligt?in plaats van jochies boetes te geven die voortijdig vuurwerk afsteken?en die mee naar het buro mee te nemen
Cookie-instellingen beheren