Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Meisje omgekomen bij ernstig ongeval bij Scharendijke

Toegevoegd: 08-03-2006, 18.36 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SCHARENDIJKE - Nabij het Schouwse Scharendijke is vanmiddag tijdens slechte weersomstandigheden een 12-jarig meisje omgekomen bij een ongeluk.


Rond vijf voor half drie reed het meisje op haar fiets over de Delingsdijk. Ter hoogte van de kruising met de Elkerzeeseweg wilde ze oversteken. Hierbij werd ze geschept door de 25-jarige bestuurder van een personenauto. Het meisje kwam hierdoor ten val en raakte zwaargewond.

Vrijwel direct werd de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 met spoed ter plaatse gevraagd. De hulp van het mobiele medische team Zuid-West werd echter al snel gecancelled. Het meisje was inmiddels al overleden aan haar verwondingen.

Zowel de chauffeur als de fietsster zijn afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren