Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust brandjes in Goes

Toegevoegd: 01-01-2013, 16.40 uur
De coniferenhaag in brand aan de Beukenstraat.
De coniferenhaag in brand aan de Beukenstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets & Brandweer Goes
GOES - In de gemeente Goes zijn tijdens oud en nieuw vijf brandjes geblust. Op nieuwjaarsdag werden twee containerbrandjes geblust.


Tijdens de jaarwisseling ging het in twee gevallen om een coniferenhaag aan de Dillenburglaan en Beukenstraat. Ook werden rond één uur 's nachts twee straatbrandjes geblust aan de de Graaffstraat en Kamperfoeliestraat. 

Op oudejaarsavond werd tevens uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Goese Meerlaan en voor een automatisch brandmelding bij Kinderopvang Bevelanden aan de Kuyperlaan.   

Op nieuwjaarsochtend werd door de brandweerpost Kapelle een containerbrand geblust aan de Dorpsstraat in Kattendijke. Op nieuwjaarsmiddag, rond 15.00 uur, werden enkele brandende containers op de Appelstraat in Goes-Zuid geblust.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (2-1-2013 om 11:49)
Om 1 uur al een straatbrandje blussen!!!een grote schande!! er was totaal geen gevaar,het liep niet uit de hand,je wordt op deze manier steeds vroeger gedwongen om te stoppen met feest vieren.als je in andere steden ziet,gaan ze veel langer door!!!!!
Cookie-instellingen beheren