Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2013, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag rond 06.30 uur is een 37-jarige man uit Frankrijk beroofd op de Kanaalweg in Middelburg. 


De man is bij het station aangesproken door twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk van circa 16 jaar oud. Zij vroegen om een sigaret. De 37-jarige man gaf één van hen een sigaret en een vuurtje. Op dat moment is de portemonnee van de man uit zijn broekzak gestolen waarna de jongens hard wegrenden. 

De man rende achter de jongens aan en zag de twee wegrijden op een brommer aan de achterkant van het station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-1-2013 om 17:23)
2. En ga niet zeggen dat Nederlanders rasicten jullie zijn teneerste hier geboren (de meeste), dus hebben jullie het ook over jezelf...paradox?
Marco (6-1-2013 om 17:19)
Zo zie je maar weer dat door hun, andere Marokanen e.a. allochtonen een slechte naam geven. Overal zitten wel criminelen tussen, maar zeg nou zelf, het zijn vaak getinde jongens die overvallen plegen en dan krijg je zulke reacties.
Jos (5-1-2013 om 23:55)
@Marc. Inderdaad, de laatste PAAR overvallen. En de rest dan? Procentueel gezien worden de meeste overvallen gepleegd door allochtonen en daar kun je nu eenmaal niet omheen. Dat is gewoon een feit en heeft niets met xenofobe onderbuikgevoelens te maken.
Marc (3-1-2013 om 17:44)
Niet om het een of ander hoor, maar kijk er de signalementen van de laatste paar overvallen in Zeeland is op na... Allemaal blanke jongens! Dus wellicht niet onverstandig om die xenofobe onderbuikgevoelens een beetje voor je te houden...
Peace (3-1-2013 om 16:53)
Wat een stelletje *&%$# hier zeg. Misschien probeerden ze wel wat terug te halen van wat de blanken van HEEL het continent Afrika hebben afgepakt. En nog steeds doen trouwens.
Josianne (3-1-2013 om 14:51)
Natuurlijk, altijd weer die buitenlanders. Natuurlijk zijn wij als hollanders ook een stelletje bij elkaar. Maar als er zoiets gebeurd dan is het meestal altijd die onopgevoede buitenlanders. Wat ben ik dan blij dat ik gewoon een hele simpele hollander ben! Weg met dat tuig.
Cookie-instellingen beheren