Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 02-01-2013, 23.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Arnemuiden zijn woensdagavond vier personen gewond geraakt. 


Het eenzijdige ongeval vond rond 21.30 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. Een vrouw verloor door nog onbekende oorzaak de controle over haar voertuig, botste tegen de vangrail en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. In de auto zaten vier personen waarvan drie kinderen.

Omdat alle inzittenden klaagden over pijn in de nek is ook de brandweer opgeroepen om de slachtoffers te bevrijden. Twee slachtoffers konden door de ambulance worden bevrijd. Omdat de deuren van de auto blokkeerden heeft de brandweer de andere twee uit de auto geknipt. Hiervoor zijn de deuren verwijderd. 

Alle vier de inzittenden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het verkeer kon tijdens het ongeluk gewoon passeren. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellen (4-1-2013 om 10:54)
Eerst mocht je 130 km rijden de sloedam parkeerplaats werkt afgesloten, het is terug gedraaid naar 120 en de sloedam is nog steeds dicht, haal die blokken weg daar, het is levens gevaarlijk , nu hebben de inzittende geluk gehad, moet er nou eerst iets ergs gebeuren voor dat ze gaan ingrijpen.
Jeroen (3-1-2013 om 21:41)
Al maanden staan er dicht langs een snelweg (!) paaltjes ter afsluiting van de parkeerplek bij Arnemuiden. Er gebeurt nog steeds niks mee, het wachten is op het eerste slachtoffer voordat er ingegrepen wordt en die parkeerplek of weggehaald, of heropend wordt, en wie neemt dan de verantwoording ???
Herman de Wijs (3-1-2013 om 10:43)
Zie je nu Engelen bestaan wel! Een van die kinderen is onze kleinzoon en wij zijn blij en dankbaar dat het voor alle vier zo goed is afgelopen! Het was wel schrikken bij het zien van de beelden. Oma & Opa de Wijs Arnhem
J.H. Brouwer - Courbois (3-1-2013 om 09:44)
Macht over het stuur verloren??? Weer bij Arnemuiden richting Vlissingen. Verdorie er zitten daar al jaren gigantische sporen in de weg waar niets aan gedaan wordt. Hoeveel ongelukken moeten er daar nog gebeuren voordat er iets aan gedaan wordt.
Ellen (3-1-2013 om 09:20)
Weer in die bocht
Liesbeth (3-1-2013 om 08:15)
Als er iets op de a 58 gebeurd dan lees ik vaak bij arnemuiden , het wegdek is daar slecht en zeker als het regent heb je daar veel last van met je auto , maar hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren voor er iets aan gedaan gaat worden????
Cookie-instellingen beheren