Vier gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 02-01-2013, 23.06 uur

Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Arnemuiden zijn woensdagavond vier personen gewond geraakt. 

Het eenzijdige ongeval vond rond 21.30 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. Een vrouw verloor door nog onbekende oorzaak de controle over haar voertuig, botste tegen de vangrail en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. In de auto zaten vier personen waarvan drie kinderen.

Omdat alle inzittenden klaagden over pijn in de nek is ook de brandweer opgeroepen om de slachtoffers te bevrijden. Twee slachtoffers konden door de ambulance worden bevrijd. Omdat de deuren van de auto blokkeerden heeft de brandweer de andere twee uit de auto geknipt. Hiervoor zijn de deuren verwijderd. 

Alle vier de inzittenden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het verkeer kon tijdens het ongeluk gewoon passeren. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept. 

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christel (20-1-2013 om 17:06)
Ach lieve mensen beseffen jullie niet dat we in een zeer achterlijk land leven? de overheden hebben dikke schijt aan burgers. treinen niet goed, wachten, sneeuwval breek je nek maar enz, enz, maar wel dik betalen voor alles......
Rowana (8-1-2013 om 09:31)
Je hebt helemaal gelijk marijke !!
Angela (8-1-2013 om 08:22)
Mijn zoon, mijn beste vriendin en 2 van haar kinderen zaten in deze auto. Reken maar dat ze al vele jaren rij ervaring heeft en netjes en niet te hard rijd, dus zeker geen wegpiraat is!!! Zo dankbaar dat ze allen het ongeluk overleefd hebben! Dus Vlissinger Liesbeth, je moet je diep schamen!!!!,
Marijke (7-1-2013 om 21:39)
Echt vlissinger wat ben jij een klootzak. zo dat wilde ik even kwijt. het had hier om levens kunnen gaan, ook van kinderen! en jij begint andere de les te spellen? wat wil je? een pluim in je reet omdat jij hier dagelijk rijd en nooit wat hebt? nou chapeau hoor! egoist!!!
Vlissinger (5-1-2013 om 22:10)
Liesbeth, dat asfalt is allang vervangen. verder moet je gewoon anticiperen als het regent. dat moet altijd al, dus daar ook. hou toch eens op met dat gepiep over slecht wegdek en leer autorijden. ik rijd daar 100 keer per week en heb nooit ergens last van. Anticiperen! stel wegpiraten.
GTI (4-1-2013 om 11:40)
Waarom al dat gezeur over het slechte wegdek?? Tijdje niet meer op de snelweg geweest? Ze hebben juist dat gedeelte een tijd terug opnieuw geasfalteerd... Als jullie dan ook eens naar de foto's zouden kijken, zagen jullie dat de auto op nieuw asfalt staat.. Zelfs dan kan er wat gebeuren!