Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Diverse woninginbraken in Vlissingen

Toegevoegd: 04-01-2013, 17.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De afgelopen dagen is er in Vlissingen in verschillende woningen ingebroken 

Donderdag tussen 13.30 en 20.45 uur is er ingebroken in een woning in de Mendelssohnlaan. De woning werd doorzocht, maar het is nog onbekend wat er is weggenomen. Wel werd de auto meegenomen. Het gaat om een zwarte Peugeot 206, 3-deurs, met kenteken 74-GJ-XX. De waarde van de auto is onbekend. 


Tussen 31 december 11.00 en 2 januari 21.00 uur werd in de Westerzicht een woning door inbrekers bezocht. Men kwam binnen door het vernielen van een ruitje en de woning werd doorzocht. Er werden een racefiets van het merk Eddy Merckx, fietskleding, twee radio's en een sleutel gestolen. De waarde van de racefiets bedraagt enkele duizenden euro's. 

Tussen 26 december 13.00 uur en 3 januari 01.30 uur was, tijdens de afwezigheid van de bewoners, een woning in de Jan Vermeerlaan het doelwit van inbrekers. Om binnen te kunnen komen werd een ruit vernield, daarna werd de gehele woning doorzocht. De bewoners missen een laptop, een iPad en sieraden. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaby (7-1-2013 om 09:09)
@Thera; Ik weet niet Thera maar de politie wordt er altijd nog voor betaald maar dan moeten ze het ook wel verdienen! De brandweer moet in 3min. aangekleed en wel klaar staan op locatie nou van de politie hoef je dit niet te verwachten....
Rinus (5-1-2013 om 19:28)
De gene die bij mij binnen komt is voor zijn eigen risico mijn hond is er erg gek als iemand binnen zijn domeion binnen wil treden. Voor de inbreker ZORG DAT JE EEN DIKKE BROIEK AAN HEBT
Thera (5-1-2013 om 14:24)
@Michel, wat een verwijt. Waarom ben je dan zelf niet alvast bij die woningen gaan staan om die inbraken te voorkomen. Had je het toevallig te druk met andere dingen?
Tim (5-1-2013 om 11:08)
Moet er dan preventief voor elke woning een agent worden gezet of hoe zie je dat voor je ??? Echt een slappe reactie van de bovenste plank zeg !!!
Pietjuh (5-1-2013 om 11:05)
@Michel wel een erg zielige opmerking,politie waar bent u nu. Jij zou dus willen dat er op iedere straathoek een agent staat en de inbrekers die roepen hoera we laten ons oppakken.Denk eerst eens na voor je iets roept.
Willem (5-1-2013 om 08:53)
Michel--politie kan maar op 1 plaats zijn he. en die jochies naar halt? dat stelt niets voor: in een warme omgeving spullen schoonmaken. beter ze de rotzooi laten opruimen van achtergelaten vuurwerk. of de nog steeds volop aanwezige dode bladeren laten aanharken en in zakken proppen.
Cookie-instellingen beheren