Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt voorraad wapens

Toegevoegd: 06-01-2013, 15.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdag rond 02.55 uur is op de hoek van de Nieuwendijk/Bellamypark in Vlissingen een 24-jarige Vlissinger aangehouden die in het bezit van wapens was. De man bleek in bezit van een taser en een vlindermes welke in beslag zijn genomen.


Na onderzoek zijn twee 20-jarige mannen, eveneens woonachtig in Vlissingen, aangehouden. Eén van hen had tijdens zijn aanhouding in de Nieuwstraat een taser in bezit. De ander is in zijn woning aangehouden. 

In de woningen van de mannen zijn ook wapens aangetroffen. In totaal zijn er10 stroomstootwapens, 4 vlindermessen, 1 boksbeugel, 2 ploertendoders en 2 broeksriemen waarin messen verborgen waren in beslag genomen.

De drie mannen zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (22-1-2013 om 20:43)
@ Vlissinger, Wat denk je nou zelf? Dit klinkt zo naïef wat je schrijft. Deze 'onschuldige' wapens kunnen bij verkeerd gebruik tegen de verkeerde persoon desastreuze gevolgen hebben. Je hebt in ieder geval niet te veel last van 'kennis van zaken', zou dan beter zijn je van commentaar te onthouden.
Vlissinger (7-1-2013 om 14:06)
Knap hoor, half Vlissingen heeft dit in bezit. Dit zijn nog tamelijk onschuldige wapens! En wat is het probleem van "in bezit hebben"?
K (7-1-2013 om 11:24)
Ik vind het terrecht dat ze opgepakt zijn want dat soort wapens zijn immers verboden wat ik wel vreemd vind is dat de politie zelf wel wapenstokken en tasers dragen ook een pistool hangt aan de broeksriem maar dan zijn deze wapens ineens niet verboden? waarom begrijp ik dit niet? beetje hypokriet
Het donkere eind van de straat (6-1-2013 om 17:52)
@ Anneke, ze moeten wel heel bang zijn. of gewoon laf. echte angsthazen zonder ballen. of ze hebben wat op de kerfstok waardoor ze denken wapens nodig te zullen hebben. zielig dat je zo in angst moet leven eigenlijk, en lachwekkend ook nog. wat een stumpers zijn het.
Joop! (6-1-2013 om 16:07)
Recidiven na de "straf" in dit land is 80 procent. maar dat heeft vast niets te maken met de ziekelijke belachelijk lage straffen die de rechters opleggen. welnee.. rechters beleggen zeker zelf in winst maken op de teloorgang van dit land ?
Anneke (6-1-2013 om 15:56)
Allemachitg, dan ben je nog maar 20 jaar en heb je zoveel wapens. Waarom in vredesnaam? Volgens mij mankeert er dan wat in jullie bovenkamer hoor!
Cookie-instellingen beheren