Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autospiegels vernield in Oostburg

Toegevoegd: 06-01-2013, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Zondagmorgen is ontdekt dat er in de Nieuwstraat in Oostburg autospiegels zijn vernield. 


Van tien geparkeerde auto's zijn de autospiegels aan de stoepzijde vernield. Van één auto is het kenteken weggenomen. In tuinen en bosjes zijn de spiegels en het kenteken terug gevonden. 

De politie zoekt getuigen van deze vernielingen. Mensen die iets gezien hebben kunnen bellen met 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (7-1-2013 om 18:57)
Hoezo kleine kinderen . Waar hou je je mee bezig zeg . Als ze deze vandalen te pakken krjjgen een fli ke straf betalen en wachte tot ze er zelf 1hebbene en da de spiegels en ramen er uit trappen . Kijken hoe leuk ze dat vinden
Gedupeerde (7-1-2013 om 00:18)
Je kunt het wel aangeven, maar er wordt niks aangedaan, heb ik ondervonden vorig jaar in het najaar
Anoniem (6-1-2013 om 19:11)
Als dit het gevolg is van de sluiting van discotheek JOY in Cadzand.............moet er misschien toch eens serieus over nagedacht worden om voor de jeugd een nieuwe uitgaansgelegenheid te maken!!
Bertus (6-1-2013 om 18:04)
Een beetje vreemd dat ze dan die dingen blijkbaar nog opgepakt hebben ook om in de tuinen te gooien. staan er geen vingerafdrukken op ? aanpakken die vandaaloristen ! en als ze ze pakken niet weer zo een misselijkmakend taakstrafje maar doorpakken !
Cookie-instellingen beheren