Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar met drugs opgepakt

Toegevoegd: 06-01-2013, 15.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zaterdag is rond 04.00 uur een 18-jarige Goesenaar aangehouden op de Grote Markt in Goes omdat hij in het bezit was van drugs. 


De man bleek in het bezit van vier zogenaamde 'ponypacks'. Ponypacks zijn vetvrije papiertjes waar drugs in bewaard kunnen worden. Meestal gaat het om poeders als speed en cocaïne. De papiertjes worden tot envelopjes gevouwen en hebben een afbeelding van een pony.  

De politie heeft de ponypacks in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Graaf van grote waarde (9-1-2013 om 16:49)
Wat erg zeg, wel 4 ponypacks. Vangst van de eeuw! Dat MOET wel een dealer zijn. Gelukkig kan Goes weer met een gerust hart over straat, wetende dat de politie zo'n verpletterende klap uit heeft gedeeld aan dat grote boze enge drugscircuit.
Thijs (7-1-2013 om 13:27)
Vroeger speelde kinderen nog met drugsvrije my little pony's, nu moet er allemaal troep inzitten om ze rustig te houden.
Joop! (7-1-2013 om 10:31)
Ik zie hieraan dat het drugsbeleid in Goes uitstekend functioneert.
Veer (6-1-2013 om 17:54)
Zo, weer wat geleerd....
Smack the pony (6-1-2013 om 16:54)
Ponypacks, show shoes, seals, de naam maakt niet uit behalve om aan te duiden wat er in zit. "pony" is in dit geval een referentie naar heroine gebruik. hoe dan ook, alleen drug dealers gebruiken die in die aantallen. gelijk maar een huiszoeking doen ? of vinden we het wel weer allemaal best zo ?
Cookie-instellingen beheren