Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Dode vrouw gevonden in kreek

Toegevoegd: 07-01-2013, 01.55 uur - Update: 07-01-2013, 15.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - De politie heeft zondagavond een dode vrouw gevonden in de kreek aan de Molendijk in Hoek. Het gaat om de 63-jarige vrouw die eerder als vermist werd opgegeven. 


De vrouw werd vanaf zondagavond half zes vermist. De politie heeft met diverse voertuigen in de omgeving gezocht en heeft een burgernetbericht verstuurd. Rond 23.30 uur is ook de brandweer opgeroepen voor een zoekactie langs het kanaal van Gent naar Terneuzen. Hier kreeg de politie een melding dat er iemand een persoon had zien lopen. De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera de omgeving afgezocht. 

Tijdens deze zoekactie kwam het bericht dat de vrouw was gevonden in de kreek aan de Molendijk. De technische recherche van de politie heeft onderzoek gedaan. De omgeving rondom de kreek is hiervoor ruim afgezet met linten.

Volgens de politie is er geen sprake van een ongeluk of een misdrijf.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (7-1-2013 om 19:04)
Beste K., wat een domme reactie zeg. Als brandweerman weet je dat je geconfronteerd kan worden met zulke trieste gebeurtenissen. Daar kies je dan immers zelf ook voor, ook wanneer je 's nachts je bed uit moet. Als jouw vader dit naast zijn normale werk niet aan kan moet hij er maar mee stoppen.
X (7-1-2013 om 17:43)
Sorry J. maar ik ben het met K eens. Zelfmoord is een laffe manier om uit het leven te stappen. Je zadelt anderen op met een hoop verdriet en ellende. Heel erg egoïstisch dus van de mevrouw in kwestie. Sterkte aan de nabestaanden.
Sam (7-1-2013 om 17:41)
Dan had jou vader een ander vak moeten kiezen!!!
C. (7-1-2013 om 17:16)
Sorry K, maar hoe kom je er eigenlijk bij dat het hier om zelfmoord gaat? Staat niet in het stukje btw.... Ik vind dat je echt verschrikkelijk onrespectvol reageert..... De familie heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.
H (7-1-2013 om 17:04)
Nounou K,wat een lekkere reactie weer!Wie zegt dat deze vrouw zelfmoord heeft gepleegd?Iemand die tot zoiets in staat is,is al "ver in dit proces".Misschien is het een idee dat je vader dan maar stopt met het werk bij de brandweer?!! Nee K,ik vind dit erg cru tegenover de nabestaanden!
M. (7-1-2013 om 16:50)
K, misschien moet je eens een weekje mee lopen in emergis. dan snap je misschien hoe mensen er aan toe zijn. Het is te hopen dat je zelf nooit in zon situatie terecht gaat komen.
Cookie-instellingen beheren