Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 107 km

Verkeersbordendief aangehouden

Toegevoegd: 08-01-2013, 12.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN -  Een 29-jarige Vlissinger is dinsdag om 01.30 uur door de politie op de Edisonweg in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van diefstal van verkeersborden.


In zijn auto werden drie verkeersborden aangetroffen. Ook lagen er in zijn auto enkele op drugs (speed, hasj) gelijkende stoffen. Deze stoffen worden nog nader onderzocht.

De borden en de op drugs gelijkende stoffen zijn in beslag genomen en de man is naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (9-1-2013 om 14:36)
Eindelijk iemand die al die overbodige borden weghaald. er staan er zoveel overbodig, dat ziet er niet uit. bijvoorbeeld al die borden "50" binnen de bebouwde kom. allemaal weghalen die onzin
GTI (9-1-2013 om 12:51)
@DR.acula: Denk je niet dat als ze de verkeersborden van plastic gaan maken, dat ze op een vrijdag of zaterdag nacht massaal allemaal kapot geslagen worden door die verveelde bezopen etterbakjes? Niet te vergeten met oudjaarsdag, dan wordt t helemaal een ramp..
Dr.acula (9-1-2013 om 08:05)
Ik snap niet dat er nog steeds geen versterkt plastic voor de verkeersborden word gebruikt maar aluminium,wat toch aardig wat opbrengt als je genoeg gewicht hebt [€ 0,80 per kg ] ,aan de andere kant dacht hij misschien zo ruimt dat oerwoud van verkeersborden ook een beetje op.
Dr.acula (9-1-2013 om 07:49)
Die gaan in het kader van bezuinigingen naar bergen op zoom of verder weg,want het is goedkoper 2 man daarna toe rijden en weer ophalen voor verhoor en eventuele voorgeleiding en ga zo maar door want bij de ambtenaren[dus ook politie] is het uit mijn ervaring onmogelijk alles in 1 keer te regelen.
Ricky (8-1-2013 om 17:48)
Bijna dagelijks worden er personen afgevoerd naar Torentijd. Waar blijven die lui als Torentijd sluit of hoe en waarheen worden ze dan afgevoerd?
Cookie-instellingen beheren