Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Dronken vrachtwagenchauffeur

Toegevoegd: 08-01-2013, 12.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Ampèreweg in Middelburg is maandag even na 18.00 uur een 43-jarige dronken Poolse vrachtwagenbestuurder aangehouden.


Agenten van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) zagen de man in zijn vrachtwagencombinatie (trekker + oplegger) slingerend over de A58 rijden. De man werd gestopt en daarna aangehouden op een parkeerhaven op de Ampèreweg in Middelburg.

Op het politiebureau in Middelburg werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de chauffeur bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de Poolse bestuurder werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-1-2013 om 18:15)
@mohammed duidelijk begrijp je niet hoe het werkt hier een hollander wordt net zo hard gestraft meschien moet je wat minder naar amerikaanse rappers luisteren dit is nederland niet de usa met discriminerende agenten en als je wilders wegdenkt discrimineerd ook den haag niet alleen jij zegd van wel
Binnenstad Terneuzen (10-1-2013 om 02:33)
Respect Mohammed en ...Sander dat had je toch wel iets anders kunnen formuleren,dat die jongens niet mogen drinken wil niet zeggen dat het allemaal tuig is,of zijn wij Nederlanders allemaal "misdienaars"...!!,maar ze mogen die "poolse gasten" van mij best controleren want ze nemen het niet zo nauw..
Jos (9-1-2013 om 22:11)
@Lennard. Alsof heel het Nederlandse volk te lui is om te werken. Er zijn genoeg Nederlanders die vuil werk doen dus doe nu niet of al die buitenlanders hier het vuile werk komen doen want dat klopt dus voor geen kant. @ Mohammed: een buitenlander krijgt net zo'n lage straf hoor en worden gepamperd
Sander (9-1-2013 om 19:48)
Wat een gezeik over polen zeg! Ze moeten een al dat marokaanse tuig op een vrachtauto zette, mogen nie drinken volgens hun gloof probleem opgelost!
Mohammed (9-1-2013 om 19:01)
Ach jo, maak je niet druk om polen of Buitenlanders. Als een Buitenlander iets doet staat het in alle kranten en moet iedereen het weten. Als een autochtoon iemand een schoen jat dan hoeft hij niet eens naar de politie!!
Vlissinger (9-1-2013 om 14:34)
Deze man mag niet rijden na 14 uur. onzin. een verbod betekent dat hij de komende 14 uur niet eens mag skelteren/fietsen/steppen of wat dan ook waar je geen rijbewijs voor nodig hebt. na 14 uur mag hij weer fietsen. een boete krijgt hij via de officier van justitie.
Cookie-instellingen beheren