Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij Kapelle

Toegevoegd: 10-01-2013, 10.41 uur - Update: 10-01-2013, 16.13 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een aanrijding is vanochtend in Kapelle een 17-jarige bromfietser zwaargewond geraakt. De jongen werd aangereden door een automobilist die de jongen ter hoogte van de kruising over het hoofd zag.


De bromfietser kwam rond 08.20 uur op de kruising Smokkelhoekweg - Kloosterweg in botsing met een personenauto. De bromfietser kwam uit de richting van Kapelle en was op weg naar Hansweert. Op de rotonde werd hij aangereden door een 45-jarige automobilist uit Arnemuiden.

De jongen kwam ten val en belandde enkele meters verder in de berm. Volgens de politie was er onder meer sprake van een open botbreuk. De 45-jarige automobilist verleende eerste hulp bij de jongen en wachtte tot de ambulance ter plekke was. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter ingezet.
 
De helikopter landde op een veldje bij een nabij gelegen woning. De patiënt is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De trauma-arts reed mee en daarom vloog de helikopter hierna naar het ziekenhuis in Goes. De brandweer stond stand-by bij de landing.

De automobilist heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Ook zijn er door de agenten ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen. Medewerkers van het Verkeersongevallenanalyseteam zijn naar de ongevalsplaats gegaan om daar een onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mams (10-1-2013 om 11:44)
@SlowRider: de MMT arts vliegt na de overdracht in zh weer mee terug naar de basis in R'dam.
Teun (10-1-2013 om 11:38)
Slowrider LEZEN, trauma arts is met ambu meegegaan. Die trauma arts wordt ingevlogen en zal ook terug moeten naar het ziekenhuis waar de traumaheli vandaan komt. Dus de heli pikt de arts weer op bij het adrz en gaat dan naar de thuisbasis.
Monique (10-1-2013 om 11:26)
Voor het slachtoffer heel veel sterkte gewenst... je blijft kwetsbaar op een brommer..... @SlowRider; trauma-arts uit de helikopter ging mee met de ambulance, dus de helikopter haalt de arts dan op bij het ziekenhuis.... en volgens procedure staat de brandweer stand-by...
SlowRider (10-1-2013 om 11:03)
Wat ging de helicopter nou doen dan ? Patiƫnt met ziekenauto en arts ook staat er toch ? Nouja...veel sterkte voor die jongen !
Cookie-instellingen beheren