Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewonde bij vechtpartij Lidl

Toegevoegd: 10-01-2013, 15.15 uur
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Woensdagmiddag is in de Lidl aan de Alvarezlaan in Terneuzen iemand gewond geraakt bij een vechtpartij.


Agenten kregen de melding rond 15.00 uur binnen. Agenten gingen met spoed ter plekke omdat er volgens de melder sprake was van een vuurwapen. In de rij bij de kassa's was tussen klanten een ruzie ontstaan. Waar de ruzie over ging is niet bekend.

Deze ruzie mondde uit in een vechtpartij. Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen is bij die vechtpartij geslagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben zij twee verdachten aangehouden. Het ging om een 30-jarige man en een 22-jarige man, allebei afkomstig uit Terneuzen. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn in verzekering gesteld. De twee verdachten zitten nog steeds vast. De politie stelt een onderzoek in.

De 26-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling kon hij weer naar huis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (12-1-2013 om 20:36)
Grotendeels van de jeugd weet waar dit over gaat dit keer waren de daders geen slachtoffers hun huis is beschoten in de larixstraat waar de politie nog steeds niks aan gedaan heeft terwijl de jeugd weet wie de dader of regelaar is van de schietpartij waarbij moeder werd geraakt vandaar vechten
Zegdewaarheidnoumaar (11-1-2013 om 22:54)
Het waren weer turken. Durf je dat niet te melden mranoniem in plaats van alle buitenlanders een slechte naam te geven. Wedden dat jou voorouders uit polen of duitsland komen!! Maar verder ben ik t we'll eens. T zijn de turken weer.
Vreemd (11-1-2013 om 20:16)
@eric wie vind het gek dat jij op pvv stem moet jezelf weten zeg genoeg over jou maar alle getinten beschuldigen gaat te ver voor jou een kleine samenvatting van overvallen in gemeente Terneuzen door Nederlanders esso texaco woning vogelwaarde frituur bloemenbuurt 86 jarigen man in Axel vermoord aub
K (11-1-2013 om 17:57)
@john wist u dat racisme ook een misdaad is?. normaal zal niemand het vinden terwijl we het normaal vinden als we bestolen worden door onze 2de kamer waar volgens mij alleen nederlanders in zitten. rotte vis heb je overal ongeacht kleur of geloof dus ook bij nederlanders
John (11-1-2013 om 10:02)
Het waren wéér 'medelanders'! Wanneer gaan de oogkleppen nou eens af en wordt er veel harder opgetreden? Straks gaan we het allemaal maar normaal vinden...
Eric (11-1-2013 om 08:01)
En dan vinden ze het soms gek dat er zoveel Nederlanders op de PVV stemmen!! Zou het geen signaal & teken zijn dat we het gedrag van al die randebielen uit 't buitenland beu zijn!! 9 van de 10 x zijn het en zoeken ze getinte lui. Maar neee, je mag niet discrimineren hier!! Waar gaan we heen in NED??
Cookie-instellingen beheren