Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij vechtpartij Lidl

Toegevoegd: 10-01-2013, 15.15 uur
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Woensdagmiddag is in de Lidl aan de Alvarezlaan in Terneuzen iemand gewond geraakt bij een vechtpartij.

Agenten kregen de melding rond 15.00 uur binnen. Agenten gingen met spoed ter plekke omdat er volgens de melder sprake was van een vuurwapen. In de rij bij de kassa's was tussen klanten een ruzie ontstaan. Waar de ruzie over ging is niet bekend.

Deze ruzie mondde uit in een vechtpartij. Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen is bij die vechtpartij geslagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben zij twee verdachten aangehouden. Het ging om een 30-jarige man en een 22-jarige man, allebei afkomstig uit Terneuzen. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn in verzekering gesteld. De twee verdachten zitten nog steeds vast. De politie stelt een onderzoek in.

De 26-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling kon hij weer naar huis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pangx (11-1-2013 om 01:54)
Hmmmzz tijd om Nederland te verlaten!! Het is niet meer wat het is geweest!! We mogen het niet zeggen!! Maar voor de echte Nederlander geeft Nederland geen toekomst!!!
Mranoniem (11-1-2013 om 00:22)
Henk, daar heb je gelijk in! Ik ga geen namen noemen maar het waren inderdaad buitelanders. PS:weet iemand wie de slachtoffer was?
Jaap (10-1-2013 om 23:45)
Na verhoor in Torentijd een week samen opsluiten in 1 cel!
Delia (10-1-2013 om 22:58)
Een vechtpartij in een supermarkt hadden deze verdachten vast niet geplant als een dagje uit.een munt heeft nog altijd 2 zijdes.kan er verder niet over meepraten.wat zich heeft voorgedaan blijft ook onduidelijk.er is nooit een goede plaats voor een gevecht!of dat nou lidl is of een parking!
Plofkip (10-1-2013 om 22:24)
Tokkie wijk .... omgeving Zuiderpark en Oudelandse Hoeve. Alle verhuizingen uit de binnenstad en bomenbuurt heeft echt goed gedaan pffffff
D (10-1-2013 om 20:01)
Kinderen van het slachtoffer waren erbij.