Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui, overdag ook perioden met zon. Zondag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij vechtpartij Lidl

Toegevoegd: 10-01-2013, 15.15 uur
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Woensdagmiddag is in de Lidl aan de Alvarezlaan in Terneuzen iemand gewond geraakt bij een vechtpartij.

Agenten kregen de melding rond 15.00 uur binnen. Agenten gingen met spoed ter plekke omdat er volgens de melder sprake was van een vuurwapen. In de rij bij de kassa's was tussen klanten een ruzie ontstaan. Waar de ruzie over ging is niet bekend.

Deze ruzie mondde uit in een vechtpartij. Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen is bij die vechtpartij geslagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben zij twee verdachten aangehouden. Het ging om een 30-jarige man en een 22-jarige man, allebei afkomstig uit Terneuzen. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn in verzekering gesteld. De twee verdachten zitten nog steeds vast. De politie stelt een onderzoek in.

De 26-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling kon hij weer naar huis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-1-2013 om 19:45)
Wat een achterlijk en zieke mensen om met een vuurwapen rond te lopen.Sowieso al veroordelen tot lange straf alleen daarvoor. Zeker als je zo'n kort lontje heb als deze gasten. Van mij mogen ze 10 jaar opgesloten worden, wij missen ze niet. En HV:wat een serieus late berichtgeving over dit!!!
Elly (10-1-2013 om 18:36)
't mo toch nie gekker worre.
Hulpverlener (10-1-2013 om 18:20)
Mensen beseffen tegenwoordig niet meer dat je bij een winkel gewoon te GAST bent!!! En als je je verstand niet kunt gebruiken dan gebruik je toch wat anders?
Henk (10-1-2013 om 17:38)
Ik heb het zien gebeuren en het waren weer buitenlanders
Frans (10-1-2013 om 16:46)
Stelletje kleine kinderen. Een paar jaar heropvoeding lijkt me een goed idee.
Duijts (10-1-2013 om 16:42)
Wat een imbecielen