Weerbericht:
Van het westen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

'TBS dader fatale mishandeling verlengen'

Toegevoegd: 10-01-2013, 22.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 36-jarige Terneuzenaar is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelbrug gevorderd dat zijn tbs met een jaar wordt verlengd.


De Terneuzenaar bracht begin december 2004, samen met een tien jaar jongere plaatsgenoot, een bezoek aan hun kennis Peter de Blok in Reuzenhoek. Na het gebruik van de nodige alcoholica, hasj en cocaïne werd de toen 47-jarige De Blok dermate gruwelijk mishandeld, dat hij aan zijn verwondingen overleed.

De Terneuzenaar werd in 2005 veroordeeld tot een celstraf van zeven jaar en tbs met dwangverpleging. Zijn maat kwam er met eveneens een tbs met dwangverpleging en een celstraf van drie jaar vanaf.

Uitspraak 24 januari.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750