Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Auto daders beroving terecht

Toegevoegd: 10-01-2013, 22.45 uur - Update: 11-01-2013, 11.24 uur
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft vanavond op de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaatsgevonden. Een 33-jarige Middelburgse vrouw werd beroofd van haar tas.


Dat gebeurde rond 18.25 uur nabij bedrijventerrein Vrijburg. Volgens de politie was er sprake van meedere daders. Zij gebruikten een rode Fiat Panda. De vrouw was onderweg naar huis toen naast haar de Fiat Panda stopte. In de auto zaten twee mannen. Uit de auto stapte een man die haar tas weggriste.

De onbekende man stapte hierna weer in de auto, die vervolgens wegreed. Gelukkig had de vrouw de tegenwoordigheid van geest om het kenteken van de auto te onthouden. Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg. Het voertuig is geborgen voor nader onderzoek. Agenten hebben in de omgeving een buurtonderzoek gehouden. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.
 
Daders
De man die het slachtoffer beroofde betrof een negroïde man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en had een zwarte muts op zijn hoofd. De andere man die in de auto zat was lichtgetint en ook ongeveer 20 jaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (12-1-2013 om 13:27)
@Job. En waarom niet?? Om dat tuig op te sporen heb je toch een signalement nodig? Of moet dat schorem vrij blijven rondlopen??
Marlies (12-1-2013 om 11:37)
Omdat het bijna altijd medelanders zijn dat is gewoon te erg ze krijgen eten en drinken en een aangekleed huis en ook een lening , die kwijtgescholden wordt het is gewoon veel te zielig voor ze en gaan we een vingertje wijzen en "foei" zeggen ? ik hoop , dat alles goed komt
Job (12-1-2013 om 08:06)
Er hangen toch camera's aan de nieuwe vlissingseweg?
R (11-1-2013 om 22:09)
Waarom altijd een noord afrikaan of een negroide man?
Uw tas of ik mep. (11-1-2013 om 21:59)
Ik vind het niet normaal! Overvallen en berovingen zijn nu gewoon dagelijkse kost. Als ze de daders pakken dan moeten die ook stevig aangepakt worden vind ik. Een signaal moet er afgegeven worden dat dit niet getolereerd wordt!!!
Renata (11-1-2013 om 21:52)
Negroide, getint, Afrikaans uiterlijk, Oost-Europees..........Gaat goed hier, nog meer naar binnen laten, lekker stropen hier.
Cookie-instellingen beheren