Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Auto daders beroving terecht

Toegevoegd: 10-01-2013, 22.45 uur - Update: 11-01-2013, 11.24 uur
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft vanavond op de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaatsgevonden. Een 33-jarige Middelburgse vrouw werd beroofd van haar tas.


Dat gebeurde rond 18.25 uur nabij bedrijventerrein Vrijburg. Volgens de politie was er sprake van meedere daders. Zij gebruikten een rode Fiat Panda. De vrouw was onderweg naar huis toen naast haar de Fiat Panda stopte. In de auto zaten twee mannen. Uit de auto stapte een man die haar tas weggriste.

De onbekende man stapte hierna weer in de auto, die vervolgens wegreed. Gelukkig had de vrouw de tegenwoordigheid van geest om het kenteken van de auto te onthouden. Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg. Het voertuig is geborgen voor nader onderzoek. Agenten hebben in de omgeving een buurtonderzoek gehouden. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.
 
Daders
De man die het slachtoffer beroofde betrof een negroïde man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en had een zwarte muts op zijn hoofd. De andere man die in de auto zat was lichtgetint en ook ongeveer 20 jaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (11-1-2013 om 21:21)
Belachelijk, tijd voor dit tuig dat de schandpaal weer terug op de markt gezet gaat worden !
Daantje (11-1-2013 om 17:44)
Er zijn veel te veel werkelooze gastarbeiders die na gedaane arbeid de grens niet zijn overgezet. ze zijn uitgewerkt of crimineel. gewoon de grens overtrappen want anders lopen ze over ons hem!!!!!
K (11-1-2013 om 17:07)
Een beroving met een fiat panda, deze daders zijn duidelijk niet zo slim, een panda heeft maar 1000cc en meschien 50pk dat houdt elke politie auto met gemak bij maar helaas is de politie er nooit als je ze nodig hebt. de auto zal wel gestolen zijn dus daders onvindbaar
Bas (11-1-2013 om 16:45)
@renee, je hebt het toch over de auto die ze gebruikten..
Kees (11-1-2013 om 16:23)
Negroide man? ik hoor niks nieuws
Jos (11-1-2013 om 16:17)
Weer getinte types die overvallen plegen en beroven . Oppakken en uitzetten en nooit meer binnen laten
Cookie-instellingen beheren