Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto daders beroving terecht

Toegevoegd: 10-01-2013, 22.45 uur - Update: 11-01-2013, 11.24 uur
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft vanavond op de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaatsgevonden. Een 33-jarige Middelburgse vrouw werd beroofd van haar tas.


Dat gebeurde rond 18.25 uur nabij bedrijventerrein Vrijburg. Volgens de politie was er sprake van meedere daders. Zij gebruikten een rode Fiat Panda. De vrouw was onderweg naar huis toen naast haar de Fiat Panda stopte. In de auto zaten twee mannen. Uit de auto stapte een man die haar tas weggriste.

De onbekende man stapte hierna weer in de auto, die vervolgens wegreed. Gelukkig had de vrouw de tegenwoordigheid van geest om het kenteken van de auto te onthouden. Het voertuig werd korte tijd na de beroving aangetroffen bij de Flamingoweg. Het voertuig is geborgen voor nader onderzoek. Agenten hebben in de omgeving een buurtonderzoek gehouden. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.
 
Daders
De man die het slachtoffer beroofde betrof een negroïde man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en had een zwarte muts op zijn hoofd. De andere man die in de auto zat was lichtgetint en ook ongeveer 20 jaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem II (14-1-2013 om 12:16)
@ kees, een opstand zegt u ? ik geloof dat dat in onze vaderlandse geschiedenis ooit 2 keer is voorgekomen. u heeft gelijk, nederlanders zijn laffe slapende sukkels. en daarom heb je hier zoveel crimineel tuig dat daar welkom gebruik van maakt. dit is bekend in het buitenland, staat in de folder
T4 (14-1-2013 om 10:21)
Wit Zwart het maakt niet uit. denk dat er ook genoeg turken of wat dan ook thuis komen. na een dag hard werken. hun werkschoenen uit doen. en als ze dit allemaal lezen er net zo van moeten kotsen als jij en ik. mischien de rotte appels er eens tussen uit haalen en die zijn ook wel eens blank.
Danny (13-1-2013 om 17:37)
Gekleurde personen, wanneer niet. Kijk regelmatig naar opsporing verzocht en de enige BLANKE die ik zie zijn de presentatoren dus trek uw conclusie maar ik weet hem al...
Kees (12-1-2013 om 19:57)
Hoe lang pikken we dit nog? Hoe lang duurt het voordat wij eindelijk eens in opstand komen?Dit heeft lang genoeg geduurd en het wordt steeds erger. Ongelofelijk dat er nog steeds mensen zijn die nog steeds hun ogen sloten voor dit probleem. We zijn een laf in slaap gesukkeld volkje geworden!
Moet "sociaal" doen (12-1-2013 om 19:48)
Tja, de waarhied mag niet gezegd worden want we moeten verplicht sociaal doen dus zwijg, zwijg over uw oma, vrouw of kinderen die weerloos ten prooi vallen omdat ze er toevallig noord europees uitzien. offer ze maar op om de schijnheil vol te houden, maar dan ook niet klagen als het raak is.
Pouw (12-1-2013 om 19:17)
Negroide man, lichtgetint. En we mogen niet discrimineren? Wanneer gaan ze in Den-Haag nou eens ECHT hun werk doen. Gewoon terug naar je eigen land! Geen zin om te werken, dus dan maar een auto stelen om vervolgens een onschuldige vrouw van haar tas te beroven. Wat wordt de straf?? Niet veel denk ik
Cookie-instellingen beheren