Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij Blauwedijk Middelburg

Toegevoegd: 12-01-2013, 12.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdagochtend een persoon met een mes gestoken. Dat meldt de politie.


De steekpartij vond rond 11.00 uur plaats op de Blauwedijk. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De gewonde werd behandeld door de ambulancedienst. Kort na de steekpartij heeft een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zich op eigen beweging bij de politie gemeld als verdachte.

De technische recherche heeft ter plekke kort onderzoek gedaan. De tactische recherche hoort getuigen. De toedracht van de steekpartij is nog onduidelijk. De politie is op zoek naar mensen die tussen 10.15 uur en 11.00 uur in de omgeving van de Blauwedijk een getinte man hebben zien lopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommieboy (27-2-2013 om 22:13)
Het volgende moet mij toch even van het hart: De dader was een negroide surinaamse man dus niet "licht getint" en het slachtoffer was niet "lichtgewond" het slachtoffer heeft nog steeds ernstig nekletsel en een 5cm brede wond in de nek op 2mm van zijn halsslagader en heeft een zenuwbeschadiging.
Enweernpoging (12-1-2013 om 14:08)
Als k bij t artikel over de 4 vlissingse boefjes reageer met de vraag of t ventjes van N-Afr. komaf betreft wordt dit niet geplaatst & nu wel aan mij vragen of ik n getinte man heb zien lopen? Ja meer dan één en meer dan ééns..
T gebakje (12-1-2013 om 13:58)
Tja wat zullen we hier op zeggen het wordt koud,en deze arme man zonder rechten en plichten,wil zich de komende KOude periode verzekeren van een warm bed en logie;s lang leve nederland,het gewone werkende volk gaat hier wel weer voor werken
Harry (12-1-2013 om 13:05)
Waarschijnlijk vond hij het te koud om op straat te zwerven en zit hij nu lekker warm in torentijd? Eind vd week stijgt de temperatuur en is hij weer vrij.
Cookie-instellingen beheren