Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Auto door gladheid in sloot

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - Een vrouw is vanavond als gevolg van gladheid met haar personenauto in een sloot beland bij Zoutelande. 
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.40 uur bij Werendijke. De auto belandde op zijn kop in de sloot maar het lukte de inzittende om zelf uit de auto te klimmen. Er werd een ambulance opgeroepen om de vrouw te onderzoeken, maar zij raakte niet ernstig gewond. 


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft het voertuig geborgen. De politie zorgde ervoor dat overige weggebruikers veilig konden passeren.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther O. (7-2-2013 om 10:32)
Dag mevrouw Stroo,wat mooi dat u zelf antwoord geeft en de 'deskundigen ' die hier oververtegenwoordigd zijn over het algemeen even op hun plaats zet,hoop dat u het goed maakt .
Elly Stroo (7-2-2013 om 10:16)
Oorzaak van dit ongeluk: gladheid. Ik reed NIET te snel en ik zal NIET te bellen. "R" en "Vlissinger": ik rijd weer auto. Jammer hè? Maar maak je bekend en verschuil je niet achter een nickname of initiaal. Zeeuws meidje, Fernando: bedankt voor het medeleven. Groeten, Elly Stroo, de bestuurdster
Vlissinger (17-1-2013 om 01:10)
Gelukkig loopt het weer goed af... maar je kunt zeggen wat je wil, R heeft groot gelijk, hopelijk durft ze hierna geen auto meer te rijden, scheelt een hoop ellende op de weg. Ongelukken zitten niet in hoekjes. die veroorzaakt men zelf.
Bertus (15-1-2013 om 19:44)
En helaas R, zit een ongeluk in een klein hoekje! Dat is de andere 5% dan zeker
Perry lobers (15-1-2013 om 18:43)
Vergeet ook niet het bellen! als je eens wist hoeveel ik er vanmorgen heb gezien in dit weer, een gangetje van 60 en dan gewoon met de gsm in de hand(sms/whatsapp) Het is niet aan ons om de reden te raden van het ongeval, maar toch moet ik ook toegeven, het is meestal idd een toedracht van ons zelf. Affijn, de persoon in kwestie kwam er goed vanaf, en dat is het belangrijkste.
Zeeuws meidje (15-1-2013 om 16:42)
Nee maar, die R, die zal het ons eens even vertellen. Zo aardig ook je medeleven naar de bestuurster dat ze met de schrik is vrijgekomen. Ik wens degene die achter het stuur zat sterkte toe, het zal flink schrikken zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren