Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto door gladheid in sloot

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - Een vrouw is vanavond als gevolg van gladheid met haar personenauto in een sloot beland bij Zoutelande. 
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.40 uur bij Werendijke. De auto belandde op zijn kop in de sloot maar het lukte de inzittende om zelf uit de auto te klimmen. Er werd een ambulance opgeroepen om de vrouw te onderzoeken, maar zij raakte niet ernstig gewond. 


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft het voertuig geborgen. De politie zorgde ervoor dat overige weggebruikers veilig konden passeren.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vitayalin (7-2-2013 om 13:05)
Natuurlijk reed je te snel voor die omstandigheden anders lag je niet op de kop in de sloot. En ja ik heb er ook wel eens in gelegen :-)
Wouter (7-2-2013 om 12:51)
Sorry hoor Elly, volgens de geldende snelheidslimiet zal je wellicht niet te hard hebben gereden, maar voor de omstandigheden op dat moment blijkbaar toch wèl, anders was je niet in de sloot beland. Had jij je snelheid aangepast aan de omstandigheden was je wellicht nìet in de sloot beland.
Peter (7-2-2013 om 12:49)
Goed zo Elly, Kan iedereen overkomen, jouw,mij en elk ander persoon. Alleen degene die nooit de weg op moeten, die hebben dan gewoon geluk. Gelukkig ben je er goed van af gekomen! succes verder, Grtz peter
Bertus kan tenminste rijden (7-2-2013 om 12:26)
@ elly stroo, je moet je aanpassen aan de weg condities en niet aan de max. snelheid. raak je toch in de slip, dan reed je dus gewoon harder dan het kon en reed u dus gewoon te hard en basta.
Marije (7-2-2013 om 11:29)
Elly Stroo; je weet toch dat er zielige mensen op de wereld leven die alles beter weten.. Ik zou me er niks van aan trekken, jij was er tenslotte (jammer genoeg) zelf bij, en je kan zelf de oorzaak trekken. Dus nogmaals laat ze lekker lullen.
Theo (7-2-2013 om 11:10)
Beste R war ben jij een misselijk mannetje of vrouwtje op alles kommentaar op ben jezelf misschien een heilig boontje en als je alles zo goed weet en doet maak dan ook je naam bekend. Niet veel tedoen zeker zodat je alles kunt muggeziften bha bha
Cookie-instellingen beheren