Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Vrachtwagendief gebeten door politiehond

Toegevoegd: 16-01-2013, 11.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - De politie heeft dinsdagavond een 35-jarige man uit Roosendaal aangehouden voor het stelen van een vrachtwagen. Voor de aanhouding is een politiehond ingezet. 


Aan het einde van de avond werd er een diefstal van een vrachtwagen gemeld. Een onbekende man had de vrachtwagen ontvreemd vanaf de Kleverskerkseweg in Middelburg. Na de diefstal heeft de politie met diverse eenheden gezocht. 

Een politiewagen zag de vrachtwagen uiteindelijk rijden op de Oude Rijksweg bij Rilland. Agenten hebben de bestuurder een stopteken gegeven. De vrachtwagen stopte uiteindelijk in de berm en een man sprong uit het voertuig en rende weg. 

De politie heeft vervolgens een politiehond ingezet. Deze heeft de man opgespoord waarna hij is aangehouden. De man is bij zijn aanhouding gebeten door de hond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolanda (16-1-2013 om 21:09)
Ja dat krijg je ervan als je niet van andermans spullen kan blijven!!!Deze hond wist wat hem te doen stond!!!Hahaha goed gedaan doggy en geleider !!!
Luc (16-1-2013 om 19:38)
Nog jammer dat de hond allebei z'n poten er niet afgebeten heeft. Ik heb er geen medelijden mee,late dat duidelijk zijn.
Bart (16-1-2013 om 18:05)
Goed werk, volgende keer een panter los laten op zo iemand! Leert men het wel af, om nog wat van een ander te jatten!! Gewoon een halve poot weg laten vreten! Dat is dan een waarschuwing voor de volgende truckjatter!
Lo (16-1-2013 om 17:04)
Goed gedaan Bruno!
Ger (16-1-2013 om 14:06)
Risico van het vak. zelf ook ziekenhuis kosten laten betalen.
Jaco (16-1-2013 om 13:44)
Goeie actie van de politie. Brave hond!
Cookie-instellingen beheren