Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Kledingstukken gevonden Goes

Toegevoegd: 16-01-2013, 14.44 uur
Mogelijk zijn ook deze spullen gestolen. Mogelijk zijn ook deze spullen gestolen. Mogelijk zijn ook deze spullen gestolen. Mogelijk zijn ook deze spullen gestolen.
Mogelijk zijn ook deze spullen gestolen.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar de eigenaar van enkele jassen, een shawl en en een muts die dinsdag zijn gevonden in Goes.


De kledingstukken werden gevonden in de tuin van een woning aan de Tak van Poortvlietstraat in Goes. Een tweede jas is inmiddels terug bij de eigenaar. Deze had al bij de politie aangifte gedaan en kon zo gemakkelijk worden achterhaald.

De bewuste jas was op 14 januari weggenomen uit een gymlokaal gelegen aan de Thorbeckelaan in Goes. Mogelijk dat de andere kledingstukken daar ook zijn weggenomen. Er zijn geen aangiftes gedaan en de politie is dan ook op zoek naar de eigenaar/eigenaren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn braamse (18-1-2013 om 11:08)
Zelle, Ja ik heb zeker aangifte gedaan! maar ik moest zelf lezen dat er jassen waren gevonden, en dat er gestolen was bij deze gymzaal. En toen heb ik zelf maar contact opgenomen met de politie... Dat kwam zelf niet in hun op... ongelooflijk!
Gianna (17-1-2013 om 22:43)
Je hebt gelijk Zelle. Regelmatig kun je hier in de reacties lezen "de politie doet er toch niets aan". Nu moeten ze nota bene gaan leuren met de gevonden kleding!
Zelle (16-1-2013 om 22:35)
Marijn, je hebt neem ik aan wel aangifte gedaan van de diefstal? Ik raad de slachtoffers aan om dit te doen, anders kan de politie er ook verder niks mee. Misschien is vragen of de kleedlokalen op slot mogen ook een optie?
Martijn braamse (16-1-2013 om 19:38)
Vorige week zijn mijn spullen ook gestolen bij deze bewuste gymzaal. het gaat om een jas, schoenen en een fiets. Mensen let goed op daar! er zijn daar 'leuke mensen' bezig te stelen!
Cookie-instellingen beheren