Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 38 km

Politiemedewerker verdacht van diefstal

Toegevoegd: 17-01-2013, 17.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politieregio Zeeland - West-Brabant heeft woensdag één van haar medewerkers geschorst vanwege een winkeldiefstal die hij gepleegd zou hebben.


Volgens de politie wordt de man officieel verdacht van "zeer ernstig plichtsverzuim". Hij werd op maandag 14 januari al opgepakt op verdenking van de diefstal.

"Tegen de man loopt zowel een strafrechtelijk als een disciplinair onderzoek", zo laat de politie weten. Na de diefstal is de medewerker verhoord en naar huis gestuurd. Het Bureau Interne Onderzoeken van de eenheid Zeeland - West-Brabant doet nu onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (20-1-2013 om 10:19)
@kees Jij verdient echt de Darwin-award met jouw opmerking. 1 "medewerker" bij de politie steelt iets en alle agenten zijn dieven 1 "Marokkaan"steelt iets en alle Marokkanen zijn dieven 1 "pastoor"zit aan een kind en alle Priesters zijn pedo's Lekker kortzichtig volk zijn we weer.
Ronald (19-1-2013 om 22:30)
Of je nou agent, koffiejuffrouw, of de paus bent stelen doe je gewoon niet..................
Boos (19-1-2013 om 19:11)
Hallo, kortzichtige. sprak gisteren een agent die maandag met dat slechte weer met hoge snelheid en gevaar voor eigen leven naar een reanimatie was gereden om een LEVEN te redden en later naar een inbraakmelding want iemand voelde zich niet veilig. Oja hij heeft zelf ook nog kinderen en familie.
Henriette (19-1-2013 om 13:28)
Nou Tom het lijkt mij toch wel duidelijk er staat echt"politiemedewerker" hoor.
Tom (18-1-2013 om 23:57)
Jammer direct die aanvallen op de politieagenten. Er staat inderdaad nergens dat het om een agent gaat of een andere medewerker bij de politie. Ik vind ook wel dat medewerkers bij de politie zwaarder gestraft mogen worden. Maar.. komt ie nu uit Brabant of uit Zeeland...?
Gianna (18-1-2013 om 19:36)
We hebben gelukkig weer wat om over te zeuren. Waar gaat het eigenlijk over? Eén (1!) medewerker van de politie pleegt een winkeldiefstal. Een agent? De koffiejuffrouw? Eén rotte appel....
Cookie-instellingen beheren