Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongevallen in IJzendijke

Toegevoegd: 09-03-2006, 21.55 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - Donderdag vonden in IJzendijke twee aanrijdingen plaats.

Om 10.15 uur stak een 51-jarige automobiliste uit Oostburg vanaf de Turkeijeweg recht over naar de Oranjestraat. Zij kwam daarbij in botsing met een andere personenauto, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland, die uit de richting van Tivoli kwam.

Zij had in haar auto een medepassagiere, een 49-jarige vrouw uit de gemeente Goes. Alle betrokkenen werden door het ambulancepersoneel onderzocht en niemand hoefde naar het ziekenhuis. De auto’s werden beschadigd.

Om 15.20 uur kwam een 19-jarige automobilist uit Bredene (B) vanuit de richting Schoondijke en wilde links afslaan naar IJzendijke. Hij verleende geen voorrang aan een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Breskens.

Bij haar in de auto zaten een 28-jarige plaatsgenote en een 38-jarige man uit Terneuzen. De bestuurster en de inzittenden werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend welk letsel zij hebben opgelopen.

Allebei de auto’s zijn geheel vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren