Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Twee dronken bestuurders in Sluis

Toegevoegd: 19-01-2013, 12.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - In Sluis hebben agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag het rijbewijs van twee automobilisten in moeten vorderen omdat zij teveel gedronken hadden en toch in hun auto waren gaan rijden. 


De eerste verdachte was een 43-jarige man uit de gemeente Sluis. Hij kreeg om ongeveer 00.45 uur op de Rondweg in Sluis een stopteken. Agenten controleerden zijn papieren en lieten de man ook een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij anderhalf keer teveel had gedronken. Normaal gesproken niet genoeg om een rijbewijs in te nemen. Omdat de man echter al vaker voor dit feit veroordeeld was, konden de agenten toch zijn rijbewijs innemen. De officier van justitie moet nu beslissen of hij het nog terug krijgt. 

Even na 02.00 uur lieten agenten een automobilist stoppen in de Sint Annastraat in Sluis. Ook deze 25-jarige man uit Brugge (B) moest een blaastest ondergaan. Uit de test bleek dat hij ongeveer vier keer teveel had gedronken dan wettelijk is toegestaan. Omdat hij een beginnend bestuurder is, mocht hij zijn rijbewijs bij de politiemedewerkers inleveren. Ook over dit rijbewijs mag de officier van justitie beslissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (19-1-2013 om 15:09)
Ach een pientjen min of meer. (Maar goed werk natuurlijk van de agenten, dit kan toch niet meer?)
Martin (19-1-2013 om 14:48)
Hopelijk krijgt hij dit keer zijn rijbewijs niet meer terug want als het is wie ik denk, dan heeft die vent nog nooit nuchter achter het stuur gezeten en is het alleen maar geluk dat hij nog nooit iemand heeft doodgereden. Zie m vaak zat in Jopie, kan haast niet missen..
Cookie-instellingen beheren