Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tand kwijt na mishandeling

Toegevoegd: 20-01-2013, 15.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Surveillerende agenten werden zaterdagnacht op de Grote Markt in Goes aangesproken door een man die er niet heel florissant uitzag. De man miste een tand en zijn gezicht was bebloed.

De 46-jarige Goesenaar vertelde de agenten dat hij in een café op de Grote Markt, zonder aanleiding, op zijn gezicht was geslagen door een man. Het slachtoffer deed aangifte bij de agenten. Dat houdt in dat er een strafrechtelijk onderzoek kan worden gestart en dat er ook een verdachte bij het strafbare feit gevonden moet worden. 


Die verdachte diende zich even later aan. Dit was een 53-jarige man die eveneens afkomstig was uit Goes. Deze man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De zaak wordt vandaag verder opgepakt. Het slachtoffer wordt nog eens uitgebreid gehoord door agenten en ook zal de verdachte vandaag een verklaring afleggen.

Ook hebben zich vannacht getuigen gemeld bij de agenten. Hun gegevens zijn genoteerd en zij zullen vandaag benaderd worden voor het afleggen van een verklaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lodak (21-1-2013 om 20:38)
Horen deze mannen op deze leeftijd en op dit tijdstip niet lekker in bed te liggen??
Jan (21-1-2013 om 15:39)
Alleen kneuzen doen aangifte bij nog grotere kneuzen, als iemand je slaat beuk je gewoon terug. Al dat laffe gedoe van naar de politie gaan en aangifte doen.Helemaal eens Frank,deed iemand vroeger vervelend, gaf je hem een beuk, probleem opgelost, nu staan de gegevens van de aangever op de aangifte.
Jacques (21-1-2013 om 13:31)
Wij leven in 2013 hoor, we zijn niet allemaal blijven hangen in 1900.
Angel (21-1-2013 om 09:33)
Hij heeft vast nog paar tanden over dus. komt allemaal wel goed.
Frank (20-1-2013 om 22:21)
Heren?? wie zegt dat de 46 jarige heer iets gedaan heeft? 100 jaar geleden was het heel normaal geen tanden te hebben op deze leeftijd. Toen was het ook normaal elkaar eens te corrigeren te zijner tijd.
Anneke (20-1-2013 om 16:15)
46 en 53 ! Ik dacht dat het verstand met de jaren kwam, maar blijkbaar zijn deze heren er nog te jong voor!! Bizar!
Cookie-instellingen beheren