Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernielingen bij huisartsenpost

Toegevoegd: 20-01-2013, 15.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur werd bij de politie een melding gedaan dat er twee jongens vernielingen aan het plegen waren bij de huisartsenpost in het ziekenhuis van Zierikzee. 


Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en zij zagen in de buurt twee jongens lopen. De twee gingen er vandoor toen zij de politieauto zagen, maar één van hen, een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, was niet snel genoeg en hij is achterhaald door de agenten. Er is hem medegedeeld waarvan hij werd verdacht en hij is naar een politiecel in Torentijd gebracht. 

De agenten stelden een onderzoek in en ontdekten dat de ruit van een nabijgelegen bushokje was vernield, ook zagen zij dat er verwijsbordjes van het ziekenhuis en wat reclameborden aan de Emil Sandstromweg kapot waren. Een aangifte van vernieling is opgenomen en ook werd een getuigenverklaring op papier gezet.

In de loop van de zondag is de 21-jarige verdachte gehoord. Het onderzoek is nog niet afgerond, dus de verdachte is in verzekering gesteld. Hij zit nu nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pallie (22-1-2013 om 09:30)
Maar ik vind eerlijk gezegd dat er niet zo'n drama gemaakt moet worden hiervan, er gebeuren toch echt wel ergere dingen dagelijks. gewoon even hard aanspreken en een boete dan leren ze hun lesje echt wel denk ik!.
Pallie (22-1-2013 om 09:29)
Ik vind, dat als er alcohol in het spel was of iets dergelijks, dat een boete dan meer dan genoeg is, alcohol is nou eenmaal iets waardoor je controle verliest , natuurlijk heb je zelf in de hand hoeveel je drinkt, en het is inderdaad niet leuk als er dan vernielingen plaats vinden,
Joop! (21-1-2013 om 16:31)
@ B. Ik snap niet hoe u spellingsfouten kunt vergelijken met bewuste vernielingen onder het motto dat u vind dat er veel geklaagd wordt en u daarom ook maar een duit in het zakje doet. u draagt er gewoon aan bij met uw gehamer.
@B (21-1-2013 om 15:44)
Heey B. niet iedereen die slecht in grammatica, heeft daadwerkelijk een laag iq, dit kan namelijk ook te maken hebben met dyslexie. Volg een avondopleiding waar een leraar voor de klas staat die zo dyslextisch als een deur is. Terwijl deze best man een universitaire graad heeft behaald. Dus denk na
Wen (21-1-2013 om 13:38)
Ahum.... 21 jaar.... baldadig??Ik heb een zoontje van 5...die is wel eens baldadig ja...en dan sloopt tie nog niet eens wat!Toen ik 21 jaar was had ik allang een vaste baan.Ik weet niet wat dat tegenwoordig is,maar denk dat de jeugd van tegenwoordig toch wel een (groot) stuk opvoeding mist....
Emile (21-1-2013 om 12:15)
Wow B. Dus alleen geletterde mensen, zoals jij zelf pretendeert te zijn mogen een mening hebben?
Cookie-instellingen beheren