Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging overval Chinees restaurant

Toegevoegd: 20-01-2013, 23.35 uur - Update: 21-01-2013, 13.26 uur
De technische recherche doet onderzoek in Vlissingen. De technische recherche doet onderzoek in Vlissingen.
De technische recherche doet onderzoek in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond onderzoek gedaan naar een mogelijke poging tot overval bij het Chinese restaurant De Lange Muur aan de De Visserstraat in Vlissingen. 

Een medewerker meldde een verdachte situatie bij de politie. Deze rukte groots uit en startte een sporenonderzoek bij het restaurant dat lange tijd duurde. Een woordvoerder van de politie wil in het belang van het onderzoek niet meer informatie geven.


Het restaurant laat zelf weten dat het personeel een poging van een overval heeft weten te voorkomen door voorzorgsmaatregelen. Het restaurant werd in 2012 ook al twee keer overvallen, op 20 februari en op 30 december.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren